Geleide bezoeken

De muren van het René Magritte Museum waren getuige van surrealistische, historische en fictieve feiten: de grens tussen de echte en ingebeelde wereld is heel subtiel in het dagelijks leven van de schilder. Onze gidsen doen de unieke sfeer herleven uit de tijd dat de surrealisten een zeer levendige avant-garde te Brussel waren.

Onze rondleidingen richten zich tot individuele personen, families of culturele groepen. Om deze ervaring op de meest authentieke manier te beleven, is de grootte van de groepen beperkt.

U heeft de keuze tussen verschillende formules.

LANG BEZOEK (1u30): Magritte en het Belgisch surrealisme

Deze rondleidingen worden verzorgd door kunsthistorici en beschrijven de carrière van Magritte en de Belgische surrealistische groep. De bezoekers nemen een kijkje achter de schermen van het leven van de schilder.

Groepstarief (vanaf 10 personen): € 13 / persoon

Bezoek beperkt tot max. 24 pers. (12 pers. maximum per gids)

KORT BEZOEK (45 min.): Magritte in het dagelijks leven

Gegidste wandeling door Magrittes appartement op de benedenverdieping. De tentoonstelling op de bovenverdiepingen wordt individueel bezocht met behulp van uitlegbladen. Naast het voordelig tarief is deze formule ideaal voor groepen die een druk programma in Brussel hebben uitgestippeld.
Groepstarief: € 11 / persoon
Bezoek beperkt tot 24 pers. (12 pers. maximum per gids)

BEZOEK op aanvraag:

Thematische rondleidingen. De gidsen vertellen over bepaalde aspecten van Magritte, het Belgisch surrealisme, de museumcollectie en onze tijdelijke tentoonstellingen.

LEZING + BEZOEK:

Een spreekbeurt in uw vereniging of cultureel centrum dient als inleiding op het museumbezoek.


Reservaties: telefonisch via +32 (0) 2 428 26 26 of per mail reservation@magrittemuseum.be