Geleide bezoeken

De muren van het huis waren getuige van surrealistische, historische en fictieve feiten: de grens tussen de banaliteit van de echte en de ingebeelde wereld is heel subtiel in de alledaagsheid van de schilder. Onze gidsen doen deze unieke sfeer uit de tijd dat de surrealisten een zeer levendige avant-garde te Brussel waren, herleven.

Onze bezoeken richten zich tot individuele personen, families of culturele groepen.

Om deze ervaring op de meest authentiek mogelijke manier te beleven en om het behoud van de plaats waarin het museum is opgericht, te garanderen, is de grootte van de groepen beperkt.

U heeft de keuze tussen verschillende formules voor uw geleid bezoek

LANG BEZOEK (1u30) : MAGRITTE EN HET BELGISCH SURREALISME

Deze bezoeken worden verzorgd door kunsthistorici en beschrijven de carrière van Magritte en de Belgische surrealistische groep. De bezoekers nemen echt een kijkje achter de schermen van het leven van de schilder.

Groepstarief (vanaf 10 personen): 13 €/ persoon

Bezoek beperkt tot max. 24 pers. (12 pers. maximum per gids)

KORT BEZOEK (45 min.) : MAGRITTE IN HET ALLEDAAGSE

Gegidste wandeling door het appartement van de schilder. De tentoonstelling op de verdiepingen wordt individueel bezocht met behulp van uitlegbladen. Naast haar voordelig tarief, is deze formule ook ideaal voor groepen die een druk programma in Brussel hebben uitgestippeld.
Groepstarief : 11 €/ persoon
Bezoek beperkt tot 24 pers. (12 pers. maximum per gids)

BEZOEKEN A LA CARTE/NOCTURNES op aanvraag :

Thematische bezoeken. De gidsen van het museum kunnen bezoeken verzorgen over bepaalde aspecten van Magritte, het Belgisch Surrealisme, de museumcollectie en van onze tijdelijke tentoonstellingen.

FORMULE LEZING+BEZOEK :

Een spreekbeurt in uw vereniging of cultureel centrum dient als inleiding op het museumbezoek.

Reservaties : per telefoon 0(032)2 428 26 26 of per mail reservation@magrittemuseum.be